Åpning av keramikk utstilling med Ragnhild Wik

– ELEMENTER –

Lørdag åpnet den sarte, vakre keramikk utstillingen til Ragnhild. Vi har tatt spranget fra Ari Behn sitt Inferno til Ragnhild Wik sitt fokus på Elementene. Det var fullt hus og god stemning under åpning. Ann Kristin Wang sto for servering av grøt med oppskrift fra boken «Grøt på ville veier» der hun er medforfatter.  Keramikken til Ragnhild er brukt på bildene i boken.

Alle den unike keramikken, alt fra store vegg bilder til små skåler er håndlaget og med kjærlighet til håndverket og materialet.  Stikk gjerne innom utstillingen for å oppleve stemningen og det helt spesielle formbilde.

Utstillingen står til 30. April.

Boken «Grøt på ville veier» er også til salgs i galleriet. Pris Kr. 350.-

         

          

Foto: Monica Fløgstad

 

By |2017-04-10T14:15:23+00:00april 10th, 2017|Categories: Ukategorisert|Kommentarer er skrudd av for Åpning av keramikk utstilling med Ragnhild Wik