Smykkekunstutstilling med Ingeborg Riseng

Smykkeutstillingen har Ingeborg Riseng  kalt Natthagen og er en installasjon i galleriets 1. etg.

Med bakgrunn i arbeider av skulptur og smykker, hvor skulptur er en visuell opplevelse hvor bruken i den forstand som smykker ikke er tilstede, ønsker hun å få frem en billedlig opplevelse som en helhet av de to ytterlighetene.
Planter, fugler og insekter har vært inspirasjon til denne utstillingen hvor hun har jobbet med farger i flokking(nylon) på finerformer som er skåret ut med vannskjæring til billakk, emalje, perler og stener på sølvsmykker som er laget i voks for videre å bli støpt  i sølv.
En liten velkomst av optimisme til sommeren.
Utstillingen åpnes Lørdag 17.06 Kl. 1400.
Kunstneren vil være til stede under åpningen.
Velkommen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

By |2017-08-09T16:43:27+00:00juni 6th, 2017|Categories: Ukategorisert|Kommentarer er skrudd av for Smykkekunstutstilling med Ingeborg Riseng