Julestemning hos Galleri Soon

Nå har vi endelig fått på litt julestemning i Galleriet! I tillegg til Engleutstilling i 1. etasje og en kollektiv juleutstilling i 2. etasje har vi pyntet våre vinduer og vår glassveranda med masse ny julepynt fra OOhh.

OOhh er en kolleksjon fra Lübech Living og er skapt av et unikt dansk design og bruken av naturlige gjenbruksmaterialer som gjenbrukspapir, -plast, -aliminium, sand, naturlatex og andre biologiske nedbrytelige produkter. Alle produktene er håndlaget og et resultat av et fairtradeprosjekt på Sri Lanka.

«OOhh – er designet til at overraske og inspirere. Designet, materialerne og deres sammensætninger frembringer «OOhh», «aha» reaktionen, som beriger vores liv og brimger ekstra glæde til vores sjæl og hjem.»

Hjertelig velkommen til julestemning hos Galleri Soon!

Foto: Anne Manglerud

By |2017-11-23T13:18:52+00:00november 23rd, 2017|Categories: Ukategorisert|0 Comments