Bokbad med Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng – Lørdag 9. Des

«Født Sensitiv – Våre historier»

Møt Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng på Galleri Soon lørdag 9. Desember kl. 14.00. Det blir bokbad med Bodil Fuhr og mulighet til å få boken signert.

Høysensitivitet har fått stadig mer oppmerksomhet og anerkjennelse de siste årene.
I boken Født Sensitiv forteller forfatterne sine egne historier og om møter med andre høysensitive, forskere og fagfolk. Hvordan verden oppleves som høysensitive, utfordringer og gleder, og hva forskerne sier om temaet samt hvordan du kan leve med det å være så sensitiv. Boken er ment for alle som kjenner at de er litt sensitive og vil forstå mer av seg selv. Og kanskje også for dem som vil forstå noen de kjenner som er det.

«For oss er det viktig å understreke at høysensitive personer er svært ulike, og at det er ulike grader av sensitivitet. Vi har våre vidt forskjellige historier og erfaringer ut fra hvordan vi er oppdratt og hva vi har opplevd. Noen er utadvendte. Andre er innadvendte. Mange bruker og dyrker sensitiviteten sin i yrket sitt, i kunsten eller i musikken. Enda flere skjuler den kanskje. Eller de aner ingenting om at de er høysensitive – og bærer på en uoppdaget skatt».
Fra Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng sin bok, «Født sensitiv».

Bodil Fuhr holder som nevnt bokbadet. Hun har bla over 30 års journalist erfaring fra Aftenposten som Helse og Sosial, Kultur, Utenriks og Featurejournalist.
Der har hun regelmessig skrevet “alternative” artikler om alt fra Ayurveda til Fullmånens innflytelse, og hatt gleden av å intervjue personligheter som Dalai Lama, Deepak Chopra og Stanislav Grof.

Hjertelig velkommen til en førjuls-happening hos oss!
Kanskje du finner årets julegave?

By |2017-12-04T12:23:33+00:00desember 4th, 2017|Categories: Ukategorisert|Kommentarer er skrudd av for Bokbad med Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng – Lørdag 9. Des