Nye kunstnere – Rino Larsen og Espen Eiborg

Vi har gleden av å presentere to nye kunstnere for dere her på galleriet – Rino Larsen og Espen Eiborg.

Rino Larsen er bosatt og arbeider ved Lillestrøm.  Med en lang bakgrunn som illustratør og designer bruker han erfaringene bevisst i omgang med både farger, det figurative og det abstrakte. Han har hatt en rekke utstillinger og har på kort tid fått et stort publikum.

– Jeg liker å “leke” med maleriet og fremstilling av bilder. Det blir ofte en blanding av stilarter og sjangere og resultatene kan av og til bli ganske surrealistiske.  Av og til henter jeg inspirasjon fra hippienes idealer, av og til fra moderne urbanitet og popkultur. Jeg følger ingen skjema eller regler, men eksperimenterer meg frem fra bilde til bilde. Jeg er opptatt av farger og hvordan de virker i samklang – og hvordan de bringer frem forskjellige følelser.

http://rinolarsen.no
Instagram @rinolarsen

Espen Eiborgs billedverden beveger seg i grenselandet mellom fantasi og virkelighet. Gjennom maleriet formidler Eiborg vår endeløse interesse og fascinasjon for skjønnhet. Eiborg benytter blandet teknikk med foto, akryl, oljestift, spraymaling og sjablonger på lerret og treplate. Med maling og akryllakk fremheves kontraster og fargenyansene understrekes. Teknikken gir en iøynefallende fremtoning på billedflaten, ofte i kontrast med tykke malingsstrøk og en grafittilignende strek. Eiborg er en av Norges mest spennende yngre kunstnere. Han har en Master of Fine Arts ifra NYSID, og han arbeidet syv påfølgende år som utøvende billedkunstner i storbyen.

http://espeneiborg.com
Instagram @espeneiborg

Velkommen til oss for en hyggelig vårhandel!

By |2018-04-09T16:51:26+00:00april 9th, 2018|Categories: Klær|Kommentarer er skrudd av for Nye kunstnere – Rino Larsen og Espen Eiborg