OM OSS2018-04-09T16:32:29+00:00

OM OSS

Vi som jobber i Galleri Soon er kunnskapsrike og imøtekommende og ønsker å gjøre galleri besøket så hyggelig som mulig for de som besøker oss. Det er viktig for oss at kundene våre føler seg sett og at alle kan finne noe de liker uansett prisklasse.

Til oss er det lov å komme på besøk for en hyggelig prat og bare nyte kunsten i galleriet i de vakre omgivelsene.

VELKOMMEN!

TONJE MOSTAD

 Jeg har jobbet på Galleri Soon siden 2007 og tilegnet meg mye kunnskap om kunstverden i denne perioden. Før dette jobbet jeg på Mølla kunstskole i Moss. Jeg har også vært en del av duoen Hugin og Munin som drev med norsk matkultur og kunst i inn og utland. Jeg startet også opp Gjølstad Bruk i Hølen, en kulturgård med kunstutstillinger der hovedvekten var lokal kunst .

MERETE MONSEN

Jeg bor i Rygge med mann og 3 barn, pluss 2 bonusbarn. Jeg er ansatt i Galleriet på deltid i tillegg til jobb i IN Entreprenør AS med kontor-administrasjon.
Min utdannelse er innen reiseliv og jeg mange års erfaring fra hotell- og reiselivsbransjen i inn og utland. Har også en stor interesse for interiør , kunst og kultur.

EVA MANGLERUD

Jeg er fra Garder i Vestby kommune, og jobber på Galleriet som dekoratør og hjelper til under montering av utstillinger. Ellers trår jeg til der det trengs. Har min utdannelse som dekoratør fra Sverre Wolff Dekorasjon & Reklameskole Oslo + Reklameskolen ved Markedsføringsskolen Oslo. Jeg har drevet eget firma siden 1989, og har mange års erfaring som dekoratør for Musikk- og Filmbransjen. Har også jobbet mye med interiør/fotostyling og bolig-styling.

ELVIRA MOSTAD SLANG

Jeg er datteren til gallerieier, Tonje, og jeg jobber som ekstrahjelp i Galleriet ved siden av studier. Jeg har en stor interesse for både kunst og designklær, og har jobbet for forskjellige klesmerker siden jeg var 16. Min hovedoppgave i galleriet er derfor å se til at klesavdelingen alltid er på topp, og jeg er med på de fleste innkjøp.

VILDE VOLLEVIK

Jeg er fra Son og jobber som ekstrahjelp hos Galleri Soon. Jeg har alltid interessert meg for kunst, mote og grafisk design, og har derfor ansvar for å lage plakater og invitasjoner til åpninger på galleriet. Jeg har også ansvar for at galleriets hjemmeside ser bra ut og er oppdatert til en hver tid. Ved siden av Galleriet jobber jeg som servitør, og bruker fritiden min på å reise.