OM OSS 2017-01-18T09:24:43+00:00

OM OSS

Vi som jobber i Galleri Soon er kunnskapsrike og imøtekommende og ønsker å gjøre galleri besøket så hyggelig som mulig for de som besøker oss. Det er viktig for oss at kundene våre føler seg sett og at alle kan finne noe de liker uansett prisklasse.

Til oss er det lov å komme på besøk for en hyggelig prat og bare nyte kunsten i galleriet i de vakre omgivelsene.

VELKOMMEN!

TONJE MOSTAD

 Jeg har jobbet på Galleri Soon siden 2007 og tilegnet meg mye kunnskap om kunstverden i denne perioden. Før dette jobbet jeg på Mølla kunstskole i Moss. Jeg har også vært en del av duoen Hugin og Munin som drev med norsk matkultur og kunst i inn og utland. Jeg startet også opp Gjølstad Bruk i Hølen, en kulturgård med kunstutstillinger der hovedvekten var lokal kunst .

MONICA FLØGSTAD

Jeg bor Son. Har grunnutdannelse kjole og drakt- søm og startet blant annet interiørbutikken Son Interiør for noen år siden. Jeg er glad i å jobbe med mennesker og har stor interesse for kunst, kultur og design. Kombinert med  jobben i Galleriet er jeg også yogalærer.

MERETE MONSEN

Jeg bor i Rygge med mann og 3 barn, pluss 2 bonusbarn. Jeg er ansatt i Galleriet på deltid i tillegg til jobb i IN Entreprenør AS med kontor-administrasjon.
Min utdannelse er innen reiseliv og jeg mange års erfaring fra hotell- og reiselivsbransjen i inn og utland. Har også en stor interesse for interiør , kunst og kultur.

EVA MANGLERUD

Jeg er fra Garder i Vestby kommune. Har min utdannelse som dekoratør fra Sverre Wolff Dekorasjon & Reklameskole Oslo + Reklameskolen ved Markedsføringsskolen Oslo. Jeg har drevet eget firma siden 1989, og har mange års erfaring som dekoratør for Musikk- og Filmbransjen. Har også jobbet mye med
interiør/fotostyling og bolig-styling.